Kommentera gärna i bloggen eller skriv till ettmissfostersdagbok@yahoo.se

lördag 27 februari 2010

Kaxig främmande hund

På promenaden mötte Veronica och Ester en kvinna med en liten hund, nog en chinese crested dog powder puff (*puh*). Ester och Molly hälsade och kvinnan beklagade sig över en stor hund och dess ägare. Plötsligt började Molly morra och flög på Ester. Veronica drog Ester mot sig i kopplet, inga höga mattepoäng på den men hon hann inte tänka. Självklart borde hon gått jämsides med Ester och sjasat bort den andra hunden istället.

Den andra matten fyade sin hund och sa att hon kunde vara så väldigt kaxig. Veronica hade själv aldrig valt en sådan typ av bestraffning, men hon funderade på om Ester kunde förstå att bestraffningen var på grund av det Molly gjort mot henne och om hon kunde se någon rättvisa i det hela. Molly var på väg mot Ester igen. "Nu ska vi se här", sa den andra matten. Veronica svarade att hon faktiskt inte ville att de skulle hälsa mer idag och gick iväg med Ester.

Ester var ju en hårboll och hade inte blivit skadad av den lilla skiten. Men i fortsättningen skulle inte Ester och den lilla bitska vovven hälsa, sak samma om den andra matten blev sårad.


Föregående dagboksinlägg: Fotvård
Nästa dagboksinlägg: Exotisk frukt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar