Lär dig baka som ett proffs!
Veronica kände sig förvirrad, det var så hon alltid brukade göra och det fungerade bra. Annars var Veronicas tre bästa tips för ett lyckat brödbak:
- Använd vetemjöl special.
- Var noga med att bara röra i lite av vetemjölet i taget.
- Använd grovsalt i degen och kanske ovanpå brödet också.
Föregående dagboksinlägg: En bra dag för Pinocchio
Nästa dagboksinlägg: Gudars skymning
Numera bakar jag bullar med kalla ingredienser. Allt på en gång ner i maskinen. Låt gå i 5 min. Jäs degen 2 timmar. Kavla ut till en stor platta. Hyvla över mandelsmassa och smör. Rulla ihop till en lång slang. Skär 1cm bitar. Snurra ihop dem. Jäs på plåt 1 timme. Pensla med ägg. Pärlsocker. Grädda i ugn. Liknar inga andra bullar jag gjort i 40år.
SvaraRadera